Verrijk je garderobe met Mason Garments

De nieuwe collectie van Mason Garments komt bijna uit! Heb jij er net zoveel zin als ik? Ik ga er even vanuit dat je dat merk wel kent, en dat de manier waarop je nu naar je scherm kijkt alleen maar komt omdat je eventjes moet rebooten. Maar nu begin ik me toch zorgen te maken dat je Mason Garments heren en Mason Garments dames niet kent; en in dát geval moeten we even een hartig woordje met elkaar spreken. Nee, maar even serieus, het is een kledingmerk dat jouw leven waarschijnlijk een stukje beter gaat maken. Dus, lees mee!

Mason Garments voor dummies 

Mason Garments is een kledingmerk. Het is al een aantal jaren actief over de hele wereld, en ook vrij bekend. Waarom ík er zo een fan van ben? Allereerst natuurlijk om hoe de kleding eruitziet. Het is simpele kleding, maar nooit saai. Ik vind dat heel knap; hoe ze die balans maken tussen kleding die je met één of twee kleuren of, misschien zelfs een monochroom palet, en toch altijd sprankelt en interessant is. Natuurlijk zijn er duizend-en-één kledingmerken die allemaal hetzelfde proberen, maar het mooie aan Mason is dat ze met weinig kleuren en simpele materialen ontwerpen maken die visueel prikkelen en bijna alle soorten lichaamstypes flatteren. 

Comfortabel én modieus 

Maar wat ik eigenlijk nog veel toffer vind, naast de gave ontwerpen van Mason Garments, is de toewijding aan draagcomfort en aan betaalbaarheid voor alle klanten. Alle kleding van Mason Garments worden met duurzame en zachte materialen gemaakt, zodat hoe jouw lichaam er ook uitziet en hoe het ook gevormd is, je je geen zorgen hoeft te maken of de kleding wel comfortabel gaat zijn. Ook vinden ze het ontzettend belangrijk om zowel een klant als hun personeel goed te behandelen, en bij de klanten uit dat zich onder andere in een betaalbare prijs. Een merk voor iedereen. 

 

Kortom; voel jij dit najaar ook de kriebel om even voor jezelf te winkelen? Volg dan vooral die kriebel en schaf het nieuwste van Mason Garments aan. Óf een oudere collectie; want die zijn ook nog steeds gewoon heel tof. Neem het van mij aan!