Simpel en stijlvol

BALR is een high end merk dat werd opgericht door commerciële genieën Juul Manders en Ralph de geus (ook wel bekend van 433) en de voetballer Demy de Zeeuw. Het merk staat bekend om zijn simpliciteit en tegelijkertijd goede kwaliteit kleding. Ook veel bekende Nederlanders, denk aan voormalig Feyenoorder Eljero Elia en dj’s Tiësto en Martin Garrix, zijn inmiddels gezien terwijl ze deze kleding dragen. Het merk is sinds zijn oprichting in 2013 enorm gegroeid, en verkoopt naast verschillende kleding items nu ook accessoires. In deze blog lees je meer over het merk BALR.

Het merk

Het merk is voornamelijk te koop in BALR winkels, maar op verschillende sites kun je ook genoeg variatie in artikelen bemachtigen. Wanneer je een item van BALR aanschaft, krijg je er een mooie doos bij. Dit zorgt ervoor dat  het net lijkt alsof je telkens een cadeautje van jezelf krijgt. De kwaliteit van de kleding is ook erg goed. Ook na meerdere malen wassen blijven de shirts mooi en de letters die erop zitten gaan er niet zomaar af. Door de simpliciteit van de meeste items, is het merk tijdloos en zal de kleding niet zomaar ‘uit de mode’ gaan. Het model is vaak sportief, waardoor het vooral gepromoot wordt door sporters (Demy de Zeeuw is het gezicht van BALR).

Jongeren en BALR

Daarnaast worden jongeren vaak in deze kleding gezien. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. BALR houdt het zelf namelijk al simpel. Aan heftige prints doen ze namelijk niet. Een eventueel verbeterpunt voor dit merk is het feit dat er tot nu toe geen kindermaten te vinden zijn van dit merk. Dit vinden mijn kinderen erg jammer, omdat zij ook graag mee zouden willen doen met de trend. Het is natuurlijk wel mogelijk dat BALR dit ooit gaat uitbrengen.

Kwaliteit

In conclusie raad ik iedereen die behoefte heeft aan een tijdloos kledingstuk van goede kwaliteit aan om een kledingstuk van het merk BALR te kopen. Het is dan wel van belang dat je bereid bent een hoger geldbedrag neer te leggen voor een van de artikelen. Naast een shirt kun je natuurlijk ook iets kopen dat je vaker kunt dragen. Bijvoorbeeld schoenen zoals (voornamelijk slippers en sneakers), een tas (van heuptasje tot rugzak), een jas, sokken of een pet. Sommige auto’s zijn zelfs zo gespoten dat het merk te zien is in de verf, maar dit is waarschijnlijk vooral gedaan als promotiestunt. Het werkt in ieder geval goed. BALR is overal te zien.