meetfit.nl

Mondkapjes kopen bij de groothandel met volumekorting

Mondkapjes zijn te koop in de winkel en online, maar je kunt ook mondkapjes kopen bij de groothandel. Dit is een optie die niet voor iedereen geschikt is, want bij de groothandel winkel je als je een grote bestelling wilt doen. Ben jij een bedrijfseigenaar en wil je een aantal mondkapjes op voorraad hebben voor je personeel, je klanten en/of je bezoekers, dan is dit een prima optie. Ook als je een openbare ruimte beheert kun je overwegen een aantal mondkapjes aan te schaffen om aan te bieden. Mondkapjes kopen bij de groothandel heeft dan bepaalde voordelen.

 

Voordelen mondkapjes kopen bij de groothandel

Het grote voordeel van mondkapjes kopen bij de groothandel is dat je volumekorting krijgt. Je kunt er terecht voor enorme aantallen mondkapjes en duizenden tegelijkertijd bestellen, mocht je dat willen. Hoe groter je bestelling, hoe lager de prijs per mondkapje. Het is dus vaak erg voordelig om te winkelen bij de groothandel. Heb je geen grote hoeveelheid mondkapjes nodig, dan is het beter om deze gewoon bij de winkel te kopen of bij een online verkooppunt.

 

Waar moet je op letten?

Grote hoeveelheden mondkapjes koop je dus bij de groothandel, maar ook dan zijn er enkele punten om op te letten.

 

Stoffen mondkapjes kopen

Als je een goed voorbeeld wilt geven, dan is het veel beter om een aantal stoffen mondkapjes te kopen bij de groothandel. Stel je bent eigenaar van een bedrijf en je hebt mondkapjes nodig voor je personeel, dan geef je ze een aantal stoffen mondkapjes die ze zelf kunnen wassen en meenemen. Laat het logo van je bedrijf op je mondkapjes drukken en je mondkapje wordt direct ook een marketing tool. Daarnaast zorg je dan ook voor een uniform uiterlijk op de vloer. Stoffen mondkapjes zijn veel beter voor het milieu en op de lange termijn goedkoper.

 

Wanneer ga je mondkapjes kopen bij de groothandel?

Mondkapjes kopen bij de groothandel doe je vooral als je een groot volume nodig hebt. De prijzen per mondkapje zijn dan erg aantrekkelijk en aanzienlijk lager. Let wel op de kwaliteit, want ook bij groothandels kan dat variëren. Heb jij een groot aantal mondkapjes nodig? Dan kun je bij de groothandel vast een goede prijs vinden.

 

 

Mobiele versie afsluiten